Proves d’accés a Cicles Formatius: Grau Mitjà i Grau Superior

S’han publicat:

  • La Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 3 de febrer de 2023 per la qual es convoca la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització.
  • La Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 3 de febrer de 2023 per la qual es convoca la prova d’accés als cicles formatius de grau superior de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització.

El període d’inscripció és del 3 al 17 de març de 2023, ambdós inclosos.

Us deixam les Resolucions, l’enllaç a la pàgina web per consultar la informació referent a les proves d’accés a GM i l’enllaç per consultar la informació referent a les proves d’accés a GS.