Procés d’admisssió i matrícula a Cicles Formatius 22/23

El 28 d’abril es va publicar la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 20 d’abril de 2022 per la qual es dicten les instruccions relatives al procediment d’admissió i matrícula als cicles formatius de formació professional del sistema educatiu que s’imparteixen en règim d’ensenyament presencial per al curs escolar 2022-2023.

Heu de tenir en compte que el tràmit d’admissió s’ha de fer de l’1 al 30 de juny i que tot el procés és, preferentment, telemàtic. Per favor, entrau a aquesta pàgina en la que s’informa dels requisits d’usuari Gestib o Cl@ve necessaris per al procés d’admissió: Tasques prèvies d’admissió curs 22-23

També teniu a la vostra disposició la pàgina web de Formació Professional on podreu accedir al procés d’admissió 22/23, a la resolució, el calendari, la documentació que cal presentar i consultar les llistes d’admesos.

Així mateix, podeu consultar l’oferta educativa de l’IES Algarb i l’horari* dels diferents cicles formatius al següent enllaç: Presentació CF Blog. Us deixam també un tríptic amb les característiques principals de cada uns dels nostres Cicles Formatius.

*L’horari definitiu del CFGM Tècnic en guia en el medi natural i de temps lliure pot variar lleugerament i alguns dies es pot acabar a les 15:10.

Us recomanem que us informeu sobre els continguts i perfil professional del cicle que voleu cursar al departament d’orientació del vostre centre educatiu i/o a la pàgina todoFP per tal de tenir una idea el més propera possible al que trobareu durant el curs. També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre els vostres dubtes.

Tal i com es demana a la resolució, us indicam informació que pot ser d’utilitat:

  • CFGM Tècnic en guia en el medi natural i de temps lliure
    • Per cursar aquest cicle formatiu és molt recomanable que l’alumnat pugui nedar i tingui habilitats i destreses per muntar a cavall i en bicicleta.
  • CFGM Tècnic en guia en el medi natural i de temps lliure & CFGS Tècnic superior en ensenyament i animació socioesportiva
    • Les persones que vulguin accedir a algun d’aquests CF hauran d’adjuntar a la sol·licitud un certificat mèdic oficial que acrediti que no pateixen de cap tipus de malaltia cardiorespiratòria o cap altre tipus de malalties que els pugui impedir l’exercici professional de l’activitat per a la qual prepara el cicle formatiu.
    • Alguns mòduls, tant de primer com de segon curs, s’imparteixen parcialment a instal·lacions que no pertanyen al centre. L’alumnat ha de poder traslladar-se a aquestes instal·lacions.
  • Als CFGS Tècnic superior en ensenyament i animació socioesportiva i Tècnic superior en integració social s’imparteixen dos mòduls en anglès, un a primer curs i un altre a segon curs.

NOMÉS en el cas que hagueu de venir al centre (amb cita prèvia) o bé hagueu de lliurar documentació per correu electrònic, heu d’escriure a iesalgarb@educaib.eu

US ESPEREM!!!