Matrícula a Formació Professional en cas de no disposar d’usuari i contrasenya de Gestib

Recordau que si figurau com persones admeses, HEU DE FORMALITZAR LA MATRÍCULA des d’avui 20 de juliol fins el dijous 22 de juliol. Si no ho feu, automàticament perdeu la plaça assignada.

En cas de no tenir accés al Gestib, podeu enviar TOTA LA DOCUMENTACIÓ REQUERIDA al correu electrònic del centre iesalgarb@educaib.eu , posant a l’assumpte “Matrícula Cicle Formatiu XXXX” o bé podeu telefonar al 971 306866 i demanar cita prèvia per lliurar la documentació presencialment. Teniu especificada tota la documentació que heu d’aportar a aquest enllaç: Matrícula IES Algarb.

És imprescindible, fonamental i molt important que no espereu fins al darrer moment. Pensau que el personal de secretaria acaba a les 14h i no vos pot ajudar si telefonau o escriviu un correu electrònic fora del seu horari d’atenció al públic.