Proves d’accés a Cicles Formatius: Inscripció

Estimat alumnat, 

De dia 25 fins dia 29 de maig s’obri un nou termini d’inscripció per a les proves d’accés a Cicles Formatius. 

Si no necessitau convalidar cap document, ens podeu demanar la instància d’inscripció per correu electrònic i, una vegada emplenada, ens la podeu remetre juntament amb la resta de documentació (fotocòpia del DNI, paper de pagament de taxes) mitjançant aquest mateix correu. 

En cas d’haver de menester convalidar algun document, vos haureu de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon o el correu electrònic i vos donarem cita. Recordeu dur mascareta i bolígraf, així com respectar la distància de seguretat. 

Telèfon: 971 306866

Correu electrònic: iesalgarb@educaib.eu

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!