Novetats!! Proves d’Accés a Cicles Formatius i Proves Lliures

Com que encara que estam en estat d’alarma anam avançant en les fases, els tràmits que quedaven pendents es tornen a posar en marxa.

Per una banda, el termini d’inscripció a les Proves d’Accés s’amplia i es podrà dur a terme del 25 al 29 de maig.

Podeu consultar tota la informació relativa a les proves d’accés a grau superior i a grau mitjà clicant damunt els enllaços.

Per una altra banda, les Proves Lliures es realitzaran entre el 15 i el 30 de juny. Per favor, consulteu la pàgina web perquè hi ha novetats importants a la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 8 de maig de 2020 per la qual es modifica la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 3 de febrer de 2020 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització.

El dia 21 de maig publicarem a la web del centre la modalitat en la que s’oferiran els diferents mòduls (presencial o en línia) i hi podreu desistir de la vostra sol·licitud d’inscripció del 22 al 26 de maig si així ho considerau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>