Informació alumnat i famílies FP Bàsica i Cicles Formatius GM i GS.

Estimats alumnat i famílies,

Esperem que tots vosaltres esteu bé tenint en compte les circumstàncies.

El dilluns 20 comença el nou i darrer trimestre del curs 19-20 que sembla es desenvoluparà totalment de manera telemàtica i és per això que l’equip directiu està acabant d’enllestir unes normes d’organització i funcionament tenint en compte les instruccions del Ministerio de Educación y Formación Profesional i de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

És evident que la situació és excepcional i, per tant, les mesures adoptades també ho són.

Per començar, el dilluns els/les tutors/es es posaran en contacte amb l’alumnat i/o les famílies per compartir la informació i canvis més rellevants respecte al trimestre que tenim per endavant. Cada tutor/a informarà a l’alumnat de l’horari d’aquesta reunió.

L’alumnat de CFGM i CFGS mantindrà el seu horari habitual, amb possibilitat de flexibilització, mentre que l’alumnat de FP Bàsica tindrà un horari reduït que podeu consultar al final d’aquest escrit.

Estem segurs que tots junts ho durem cap endavant.

Sabeu que quedem a la vostra disposició.

L’equip directiu.