Adaptacions PBAU

Atesa la situació provocada pel COVID-19, amb motiu de les dificultats per acabar de desenvolupar el currículum de les diferents matèries objecte d’avaluació de la PBAU, i per garantir que l’accés a la Universitat es produeixi en termes d’equitat i justícia per a tots i totes, s’ha acordat adaptar els exàmens de la PBAU.
Aquest procés es fa seguint les instruccions del Ministeri d’Educació i Formació Professional, el Ministeri d’Universitats, i les directrius marcades per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. No obstant, totes les adaptacions estan condicionades a la publicació de l’Ordre ministerial que regularà els canvis de les característiques i disseny de les PBAU i de les dates màximes de realització.

Es poden consultar les adaptacions corresponents al següent enllaç: Adaptacions PBAU

Recordau que la convocatòria ordinària de la PBAU serà els dies 7, 8 i 9 de juliol, sempre que la situació sanitària ho permeti, mentre que la convocatòria extraordinària de la PBAU es durà a terme el mes de setembre (les dates exactes encara no estan definides).

Si hi ha alguna novetat ho comunicarem mitjançant la pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>