Llistat de persones admeses a Formació Professional i Matrícula.

A continuació compartim els llistats de persones admeses als estudis d’ FP Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicles Formatius de Grau Superior que s’ofereixen al nostre centre, així com les llistes d’espera.

Recordau que si figurau com persones admeses, HEU DE FORMALITZAR LA MATRÍCULA des d’avui 20 de juliol fins el dijous 22 de juliol. Si no ho feu, automàticament perdeu la plaça assignada. Teniu totes les instruccions a aquest enllaç: Matrícula IES Algarb.

És imprescindible, fonamental i molt important que llegiu bé totes les instruccions i que no espereu fins al darrer moment. Pensau que el personal de secretaria acaba a les 14h i no vos pot ajudar si telefonau o escriviu un correu electrònic fora del seu horari d’atenció al públic.

En cas de no tenir accés al Gestib, podeu enviar TOTA LA DOCUMENTACIÓ REQUERIDA al correu electrònic del centre iesalgarb@educaib.eu , posant a l’assumpte “Matrícula Cicle Formatiu XXXX” o bé podeu telefonar al 971 306866 i demanar cita prèvia per lliurar la documentació presencialment.

Si no heu estat admeses, encara teniu una altra oportunitat de l’1 al 7 de setembre, quan s’obrirà un nou període d’admissió per als cicles formatius amb llista d’espera petita o sense. Podeu consultar totes les actualitzacions a la pàgina web de Formació Professional.

LLISTAT DEFINITIU FPBÀSICA

LLISTATS DEFINITIUS CFGM

LLISTATS DEFINITIUS CFGS

LLISTA D’ESPERA CFGM CURES AUXILIARS D’INFERMERIA (CONTINUADA)

LLISTA D’ESPERA CFGM CURES AUXILIARS D’INFERMERIA (TEMPORALITZACIÓ ESPECIAL)

LLISTA D’ESPERA CFGM FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA

LLISTA D’ESPERA CFGM GUIA EN EL MEDI NATURAL I DE TEMPS LLIURE

LLISTA D’ESPERA CFGS DIETÈTICA

LLISTA D’ESPERA CFGS ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

LLISTA D’ESPERA CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL

Vos hi esperem!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>