Informació Chromebooks 1r. ESO

L’alumnat del CEIP Can Guerxo i CEIP Sant Jordi que va adquirir el Chromebook al mes de juny, pot passar a recollir-ho per TIKKA. La seva adreça és c/Atzaró, 18 (Eivissa) i el seu telèfon és 971301638. El Chromebook està preparat però faltaran els accessoris que es subministraran en breu. No hi podreu accedir perquè vos demanarà usuari i contrasenya que encara no teniu i que se’ls hi proporcionarà a l’alumnat el dia de la presentació, pel que és molt convenient que el duguin al centre. 

L’alumnat del CEIP Can Raspalls haurà de dur el Chromebook el dia de la presentació i l’haurà de deixar al centre per tal que el coordinador TIC pugui configurar-lo amb les dades de l’IES Algarb. És IMPORTANT que al dispositiu hi figuri el nom de l’alumne/a, que estigui carregat al 100% i que tot el material i informació que guardeu actualment a alguna carpeta local la pengeu al núvol perquè sinó aquesta informació es perdrà.

Ja sabeu que si teniu algun dubte ens teniu a la vostra disposició per telèfon o per correu electrònic.

L’equip directiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>