Inici de curs: Nota informativa famílies

Estimades famílies, 

Des de totes les persones que treballem a l’IES Algarb desitgem que estigueu bé. 

D’aquí ben poc comença un nou curs ple d’incògnites i novetats però a l’institut estem fent feina, no només  per a que la tornada a les aules sigui el més segura possible, sinó també per poder dur a terme la nostra pràctica docent en les millors condicions. 

Sabem que molts de vosaltres esteu preocupats per com i quan es farà la presentació així que el dilluns dia 7 publicarem a la pàgina web el calendari d’incorporació dels diferents cursos i les instruccions que s’hauran de seguir per a mantenir la seguretat de tothom. Estau pendents de la pàgina web ja que és on es publicaran totes les novetats. 

Vos recomanem que, si no ho heu fet ja, llegiu el pla de contingència que trobareu penjat a aquesta mateixa pàgina, encara que probablement haurem de fer algun canvi degut a les darreres instruccions que ha publicat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. 

Nosaltres comencem amb moltes ganes i il·lusió de poder retrobar-mos amb el nostre alumnat i treballar amb ells. 

Sabeu que ens teniu a la vostra disposició per resoldre els dubtes que tingueu, bé per correu electrònic, bé per telèfon.

Molt bon curs 20/21 a tothom!!

 

L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>