Procés d’admissió a FP

A continuació vos deixam els enllaços a la pàgina web de Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca on podeu trobar la informació (dates de presentació de sol·licituds, requisits, documentació, dates de matrícula, inici de curs, …)  sobre el procés d’admissió a Formació Professional pel curs 20/21.

Pensau que el procés de sol·licitud es fa telemàticament. El centre romandrà tancat durant el mes d’agost i tornarà a obrir portes, si no hi ha cap indicació que indiqui el contrari per part del Govern Central i/o Autonòmic, el dia 1 de setembre.

FP Presencial: període admissió 17 agost – 7 setembre.

FP a Distància: període admissió 1-15 setembre.

A aquesta pàgina podeu consultar l’oferta formativa de Formació Professional a l’IES Algarb: FP Algarb.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>