Novetats!! Proves d’Accés a Cicles Formatius i Proves Lliures

Com que encara que estam en estat d’alarma anam avançant en les fases, els tràmits que quedaven pendents es tornen a posar en marxa.

Per una banda, el termini d’inscripció a les Proves d’Accés s’amplia i es podrà dur a terme del 25 al 29 de maig.

Podeu consultar tota la informació relativa a les proves d’accés a grau superior i a grau mitjà clicant damunt els enllaços.

Per una altra banda, les Proves Lliures es realitzaran entre el 15 i el 30 de juny. Per favor, consulteu la pàgina web perquè hi ha novetats importants a la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 8 de maig de 2020 per la qual es modifica la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 3 de febrer de 2020 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització.

El dia 21 de maig publicarem a la web del centre la modalitat en la que s’oferiran els diferents mòduls (presencial o en línia) i hi podreu desistir de la vostra sol·licitud d’inscripció del 22 al 26 de maig si així ho considerau.

2 comentaris

  1. Ribas Torres M. Nieves

    Bona tarda,
    M’agradaria saber si hi ha que demanar cita per fer la matrícula a les proves d’accés a cicles i quin horari tindreu.

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>