Agraïment a tot el professorat i a les famílies

L’equip directiu vol aprofitar aquest canal per agrair a tot el professorat la seva bona predisposició per a organitzar la feina d’aquestes setmanes d’una manera tan ràpida i eficaç. El nostre centre té la sort de comptar amb grans professionals que s’han sabut adaptar a les noves circumstàncies i han programat activitats mitjançant diverses eines virtuals per a que l’alumnat pugui continuar amb el procés d’ensenyament-aprenentatge en la mesura del possible.

De ben segur que aquesta situació ens farà superar nous reptes a tots i totes i en traurem moltes coses en positiu.

Ara hem de seguir les indicacions de les autoritats i quan tornem a la normalitat ho celebrarem tots junts com toca.

A les famílies, dir-vos que podeu estar tranquil·les i vos demanam paciència ja que aquesta situació ens ha vingut de manera imprevista. Volem que sigueu conscients que estem fent un gran esforç per intentar adaptar-nos el més ràpid possible a les noves circumstàncies i per això segurament encara no tot funciona perfectament però continuam treballant per millorar.

Agraïm la vostra comprensió i sabeu que vos podeu comunicar amb el professorat mitjançant el Gestib i/o les eines virtuals que cada professor/a ha habilitat a tal efecte.

Tota la comunitat educativa junta aconseguirà superar aquesta situació i, com hem vist aquests dies a les xarxes socials, TOT ANIRÀ BÉ. Esperam veure’ns ben aviat.

Moltes gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>