Horari i condicions d’atenció al públic

D’acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’atenció al públic es farà en horari de 9:00-14:00 només per via telefònica i mitjançant el correu electrònic del centre.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

12 comentaris

  1. Amanda

    Hola ! Quería inscribirme para un grado medio para el próximo año y con el tema del virus no sé cómo podríamos hacerlo o si se alarga el plazo para inscribir .. aux enfermería

  2. Luis Coronado Cardona

    BUENOS DÍAS PARA PODER HACER BLOQUE ESPECIFICO A DISTANCIA DE BALONCESTO NIVEL 1? ME GUSTARÍA HACER EL GRADO PERO POR TEMA TRABAJO NO PUEDO HACERLO PRESENCIAL.. CUANDO SE PODRÁ INSCRIBIRSE? GRACIAS.

  3. Anna García Juan

    Hola, sóc Anna García Juan, tinc el batxillerat artístic i vull matricular-me en tècnic superior d’ ensenyament i animació socioesportiva del vostre centre. Deixo el meu Gmail per qualsevol informació: annagarciajuan@gmail.com.

    1. Ma Carmen Escandell Cózar Autor de l'article

      Hola Anna,
      Normalment el període de preinscripció és durant el mes de juny però no sabem si enguany es mantindrà aquesta data. Publicarem qualsevol novetat i informació a la pàgina web.
      Gràcies.

  4. Tamara Albarran

    Me apunte a los exámenes libres de FP de dos módulos que serian sobre mayo.Se sabe algo de si se van a realizar telemáticamente?

  5. Rosa Marco Almiñana

    Hola buenos dias, yo me matriculé par las pruebas libres de Integración Social, pero no he sabido ver si han salido las listas de admitidos y quisiera saber si se sabe cuando serán los exámenes o con esta pandemia todo sigue en el aire.
    Quedo a la espera de sus noticias.
    Saludos
    Rosa